Leden 2009

Nový photoshoot Lucy

31. ledna 2009 v 11:45 Lucy Griffiths
Opravdu nádhera. Na Lucyiných stránkách se objevil nový photoshoot. Fotek tam bylo asi dvacet, vybrala jsem devět, které se mi líbili nejvíce :)

imagebam.comimagebam.comimagebam.com

SONP

29. ledna 2009 v 18:00 Soutěže
Ano, po pár měsících jsem vymyslela další trochu větší soutěž. Doufám, že se zapojí aspoň čtyři nebo pět lidí, jinak by to asi nemělo cenu. Takže, pokud mi chcete udělat radost, klikněte na celý článek :o)


Jak...?

28. ledna 2009 v 19:15 Blog
Protože mě nebaví pořád jenom přidávat obrázky napadla mě jedna otázka...
...jak jste přišli na tento seriál? Myslím tím, jako, uviděli jste v programu, že něco takového budou dávat a rozhodli jste se že se na to podíváte? Nebo vás k tomu přivedli známí...?

Screencaps 11

25. ledna 2009 v 11:12 Screencaps
Nic nového není, takže zase jenom screencaps. Mimochodem - viděl někdo z vás Hooda na STV1? Ten dabing je příšerný...*trpící smajlík*


Filmografie Lucy

21. ledna 2009 v 17:03 Lucy Griffiths
TELEVIZE A FILM

  • U Be Dead (2008).....Bethan Ancell
  • Robin Hood (2006-2007).....Lady Marian
  • Sugar Rush (2006).....Lettie
  • Sea of Souls (2006).....Rebecca
HRY A MUZIKÁLY

  • The White Devil.....Marcella/Giovanni
  • The Man of the Mode.....Lady Woodvile
  • Amy´s Wedding.....Amy
  • Les Miserables.....Eponine
  • Spider Dance.....Kali
  • Strangers.....Kali
  • A Midsummer Night's Dream .....Hermia
  • The Crucible.....Mary Warren
  • Othello.....Children's Chorus
  • Shaker's Duologue.....Tracy
  • La Boheme.....Children's Chorus


Screencaps 09

14. ledna 2009 v 17:10 Screencaps
A dál...

Screencaps 08

12. ledna 2009 v 19:32 Screencaps
Jedeme dál...


Hra Robin Hood

9. ledna 2009 v 18:34 O seriálu
Určitě ji všichni znáte, já ji sem dávám jenom proto, abych měla o čem psát :). Každopádně, párkrát jsem ji zkoušela hrát, ale nikam daleko jsem nedošla, tak jsem to radši po půl hodině vzdala :)

=HERE=



Screencaps 07

7. ledna 2009 v 17:48 Screencaps
Allan s Robinem se málem usmaží v kotli. Robin ho potom prostřelí šípem (pche!) a uteče. Šerif šílí...


Screencaps 06

5. ledna 2009 v 16:53 Screencaps
Lády dády dá....

Screencaps 05

3. ledna 2009 v 17:44 Screencaps
Ne, že bych Matilde to potápění přála, ale to jak nadávala Šerifovi je jedna z nejlepších scén celého seriálu...


Screencaps 04

2. ledna 2009 v 19:43 Screencaps
Matilda přiotráví Henryho, Šerif to zjistí....



Nějaká fakta o třetí sérii

1. ledna 2009 v 12:39 O seriálu
Pokud máte zájem, tak si to přečtěte. Je to v angličtině, ale není to těžké. Vypíšu aspoň pár důležitých bodů:

  • Marian je na 100% mrtvá
  • Will a Djag se nevrátí, apoň tedy ne na začátku série
  • Jonas není jediný, kdo seriál po třetí sérii opustí
  • V anglii se třetí série začne vysílat v březnu nebo v dubnu

Screencaps 03

1. ledna 2009 v 12:10 Screencaps
Na řadu přichází můj oblíbený hrabě Fridrich. Obzvlášť ta první fotečka se mi líbí =).